mobitel: +385 95 807 8888

O nama

Dugogodišnje iskustvo u turizmu i naša želja da maksimalno zadovoljimo naše klijente, rezultirala je osnivanjem putničke agencije COLUMBUS travel. Putnička agencija osnovana je 2012. godine sa sjedištem u Makarskoj i poslovnicom u vrlo popularnoj destinaciji Makarske rivijere – Gradac.

Da bi mogli pružiti naše usluge što učinkovitije, moramo biti klijentima u blizini. Što znači, u slučaju ljetnih godišnjih odmora, biti „na plaži“. Zato je naša putnička agencija dio kompleksa hotela Laguna koji se nalazi u neposrednoj blizini plaže.

Jedna od ideja poslovanja je ostvarenje profita, ali nama je to uglavnom zadovoljstvo klijenata i njihov što ugodniji odmor. Naše najveće zadovoljstvo je kada klijenti odlaze zadovoljni i puni energije.

Da bi našim klijentima ostao što pozitivniji dojam sa odmora, trudimo se pridonijeti i mi. Uslugama, koje putnička agencija nudi, dižemo atraktivnost destinacije u kojoj djelujemo, a svake godine se trudimo donijet nešto novo.

Obratite nam se s povjerenjem!

 

COLUMBUS travel nastupa u svojstvu posrednika usluge smještaja u smještajnim kapacitetima - hotelima, turističkim kompleksima i apartmanskim naseljima, apartmanima, vilama, privatnom smještaju.

Voditelj poslova: Peter Samborský

Primjenjujemo fiksni tečaj konverzije (1 EUR = 7,53450 HRK)